Koop openbare inschrijving

Als gemeente verkopen we vastgoed. Bijvoorbeeld maatschappelijke voorzieningen, bedrijfsgebouwen of woningen. Het kan ook gaan om een leeg stuk grond. Bekijk hieronder ons vastgoedaanbod.


Verkoop zelfbouwkavel Terwijde, Kubuseiland

Op het KubusEiland in Terwijde, Leidsche Rijn, verkopen we de laatste zelfbouwkavel. De kavel is 390 m² groot. Hierop kan een vrijstaande woning worden gebouwd in de vorm van een kubus. We verkopen de kavel aan een particulier.

Lees meer over de zelfbouwkavel

Voorselectie 7 bouwvelden in Het Zand

Bent u ontwikkelaar en zoekt u een nieuw bouwproject om te ontwikkelen? Schrijf u dan in tot en met 12 oktober voor de voorselectie van 7 bouwvelden met 28 duurzame twee-onder-een-kap woningen in Het Zand.

Lees meer over het bouwproject in Het Zand


Verkoop 14 zelfbouwkavels Máximapark ParkZuid

Aan de Kuindeboslaan en Schrevenboslaan in het Máximapark (ParkZuid) verkopen we 14 zelfbouwkavels op blok 10. De kavels zijn tussen de 383 m² en 679 m² groot. Hierop kunnen 14 vrijstaande woningen worden gebouwd, waarvan 2 met geschakelde garage. We verkopen de kavels aan particulieren.

Lees meer over de zelfbouwkavels


Openbare inschrijving Zonnepark Haarrijnseplassen

Binnen het zoekgebied van circa 9 hectare op het midden van de oostelijke Haarrijnseplas wordt een drijvend zonnepark van maximaal 5 hectare gerealiseerd.

Lees meer over de selectievoorwaarden

Hulp en contact Vastgoedgunningen

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoedgunningen@utrecht.nl